Over ons

Warrior Body

Welkom! Warrior Body streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen hun doelen te behalen. Of dit nu afvallen, spieropbouw, conditieopbouw of opwerken naar Defensie is, wij gaan jou helpen! 

Door middel van unieke & resultaat gericht coaching, de beste supplementen en fitness e-books willen we jou op de beste en gezondste manier helpen jouw doel te bereiken. Ook kun je bij ons kiezen voor een coaching traject. Je ontvangt tijdens deze periode van 12 weken een workout plan, een voedingsplan, mindset coaching, wekelijks contact en 24/7 hulp om jouw doel nog sneller te behalen.

- Train niet alleen om er fit uit te zien. Train om een betere versie van jezelf te worden en profiteer van alles wat het met zich meebrengt. - 

Wie zijn wij?

Ik ben Joost. Ik ben een bodybuilder en fitness nu ruim 10 jaar. Flink wat ervaring dus. Ik heb meerdere bodybuild wedstrijden gedaan en train tegenwoordig nog steeds minimaal 5 keer per week.

Door het perfecte trainingsschema te volgen en de juiste voeding te eten ben ik altijd in vorm. Toch probeer ik wel zoveel mogelijk van het leven te genieten. Dit gaat prima samen en ik ga jou ook leren hoe je dit doet.

Ook heb ik militaire ervaring bij de Luchtmobiele Brigade. Is jouw doel om bij Defensie te komen dan kunnen we hier ook aan werken!

Met mijn ervaring en kennis over zowel voeding als training wil ik jou helpen zo weinig mogelijk fouten te maken. Zo zul jij leren van mijn fouten en sneller jouw doel halen. Wat is jouw doel?!

Warrior Body Joost

 

Mijn naam is Stefan. Ik heb ruim 13 jaar op hoog niveau aan vechtsport gedaan. Ik ben meervoudig Nederlands Kampioen Karate geweest en heb de zwarte band. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd over discipline, mindset, voeding en training. 

Momenteel doe ik ongeveer 6 jaar aan fitness en help ik andere mensen ook hun fysieke doelen te behalen. Dit doe ik zowel online als in de sportschool.

Naast mijn ervaring in de sportschool heb ik een gevechtsfunctie bij de Landmacht. Heb jij dus interesse om bij Defensie aan de slag te gaan dan weet ik precies wat voor training je moet volgen om dit te fixen.

Door middel van coaching, schema´s, supplementen en e-books gaan wij ervoor zorgen dat jij ook fit gaat worden en gaat beschikken over de juiste mindset!

Warrior Body Stefan