Warrior Body Supplementen ???

door Stefan Moerman

De afgelopen 4 weken heb ik in quarantaine gezeten. Door Corona moet elke militair die in deze tijd op uitzending gaat 2 weken in quarantaine. In mijn eerste periode van 2 weken is er iets gebeurd waardoor de quarantaine verbroken was. Hierdoor moest mijn groep opnieuw in quarantaine. Dus ja, ook twee keer de COVID-19 test ondergaan :(

De komende 5 maanden ben ik dus weg. Helaas zullen er periodes zijn dat onze social media en website minder actief zijn. In de periodes dat ik het rustiger heb zal ik ervoor zorgen dat ik weer lekker actief ben. 

Eind januari zal de uitzending erop zitten. Een precieze datum is er nog niet, dit is vaak zo met missies. 

Persoonlijk schema

Voor volgend jaar liggen er nu al een heleboel mooie projecten klaar. Uiteraard zullen de persoonlijke schema´s weer verkrijgbaar zijn. Hier is nu veel vraag naar maar helaas gaat me dat niet lukken deze periode. In de rustige weken op uitzending ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een mindset cursus. Compleet met tekstboek, werkboek, opdrachten en meer. Houd dit dus in de gaten!

Supplementen

Er zijn afgelopen periode vragen geweest of er ooit supplementen uitkomen van Warrior Body. Zoals je begrijpt is dit een flinke investering en is zoiets een groot project. Maar ik kan met enthousiasme zeggen dat we momenteel bezig zijn met ons eigen Warrior Body Supplementen assortiment. Het doel is om dit zo groot mogelijk te laten worden. De beste ingrediënten tegen de beste prijs, voor iedereen die alles uit zijn trainingen wil halen. Hier komen we later op terug!

Uiteraard liggen er nog veel meer plannen voor na de uitzending en is dit slechts een klein deel van alles. Stay tuned en we houden contact.

Warrior Body